ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου

Κριός
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα που θα σου παρουσιαστούν αγαπητέ Κριέ αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου, αλλά και τις επιπτώσεις τους. Να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις και εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στη ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Καρκίνος
Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Λέων
Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Παρθένος
Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις την επιτυχία που αναζητάς.

Ζυγός
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις για να δώσεις πια πνοή σε αυτά. Αν βάλουμε μαζί και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται προς τη μεριά που θέλεις εσύ.

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα οικογένειας, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact