ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου! Μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου! Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλιες και καταπίεση! Αντ’αυτού φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου και απολαύστε μαζί ρομαντικές και καυτές στιγμές πάθους! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου, η αυξημένη σου γοητεία, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς, με μεγαλύτερη ευκολία τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου και τους στόχους σου! Έχεις αρκετή οικονομική εύνοια και μία λύση βρίσκεται, για ένα χρόνιο θέμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει! Επίσης έρχονται ωφέλιμες επαφές, συζητήσεις, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις! Καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα γεμίσει ρομαντισμό, μαγικές ερωτικές στιγμές και ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου! Γενικά η σχέση σας, αλλά και η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί και ίσως κάνετε ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται αρκετά σήμερα, κυρίως όσον αφορά συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για τους άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου, αφού θα αποφασίσεις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τον περίγυρο σου! Ιδανική μέρα επίσης για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης! Είσαι λοιπόν στην καθημερινότητα σου, λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και τους καλούς σου τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά ουσιαστικά με το ταίρι σου και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα, απολαμβάνετε μαζί καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου δείξει με κάποιο τρόπο, το κρυφό του πάθος για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα υπάρξει σίγουρα εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, καταφέρνεις σήμερα να επιλύσεις ένα χρηματικό θέμα, που καιρό σε αγχώνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο! Μπορείς να αναμένεις, πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες! Επιπλέον, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται επίσης, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες θα σου χαρίσου ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές και το φλερτ δεν έχει σταματημό! Μία καυτή, αλλά και τρυφερή γνωριμία έρχεται τώρα! Ετοιμάσου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αξιαγάπητος και αξιοθαύμαστος, γεγονός που σταδιακά θα φέρει τους πάντες με τα «νερά» σου! Οικονομικά, ευνοείσαι ιδιαίτερα στα τυχερά παιχνίδια σήμερα, αρκεί να αποφύγεις το ρίσκο!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σιγουριά! Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αφορά μία ιστορία του παρελθόντος και έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου! Οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο και τρυφερές πράξεις και λόγια από εκείνον! Όλα βελτιώνονται ουσιαστικά! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία σημερινή εξέλιξη, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact