ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 2 Μαρτίου

Πως  ξεκίνησε ο μήνας για τα Ζώδια; Ερωτικά και οικονομικά πως θα πάνε την Τετάρτη;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μια μυστική συμφωνία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίτευξη των στόχων σου. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια θεραπευτική ή «εναλλακτική» ομάδα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όλα αυτά που σε βασανίζουν. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς ευχάριστα από την παρέμβαση ενός φίλου ή μιας φίλης σου, που θα σου ανοίξει νέες προοπτικές.
Ερωτικά
Ίσως μάθεις κάποιες… άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, καλό είναι όμως να «κρατήσεις επίπεδο», ακόμη κι αν κάποια πράγματα σε «σοκάρουν». Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδια σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική υπόσχεση ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον θα καταφέρεις να συνδυάσεις με επιτυχία ένα χόμπι με την δουλειά σου, αποκομίζοντας περισσότερη ευχαρίστηση αλλά και,,, κέρδη! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύες σε καλεί να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», αφού η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί να αποδώσει άμεσα καρπούς.
Ερωτικά
Μια –υποτίθεται επαγγελματική- συνάντηση μπορεί πολύ εύκολα να «γυρίσει» σε κάτι όλως διόλου… διαφορετικό με τα ερωτικά παιχνίδια να «κλέβουν την παράσταση». Το βέβαιο είναι ότι θα περάσεις καλά κι από εκεί και πέρα… βλέπεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αφού είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ευοίωνη εξέλιξη μιας υπόθεσης σου. Επιπλέον, ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά μπορεί να συνεισφέρει και σε μια νομική ρύθμιση, που σου «λύνει» τα χέρια. Παράλληλα, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις μιας επαγγελματικής συνεργασίας, που θα ανεβάσει το επίπεδο των στόχων σου.
Ερωτικά
Μια ευχάριστη είδηση σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου ανεβάσει την διάθεση. Και η αλήθεια είναι πώς όταν βρίσκεις το κέφι σου, ελάχιστα είναι εκείνα που μπορεί να σε συγκρατήσουν από το να εκφράσεις τα συναισθήματα σου κι όπου… βγει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν ψάχνεις τρόπους για να βελτιώσεις το εισόδημα σου ή αναζητάς κάποιον χρηματοδότη, μην ανησυχείς αφού ο… καλός Δίας θα φροντίσει για όλα! Απλά φρόντισε να μην μείνεις μόνον σε υποσχέσεις αλλά να «αρπάξεις τον ταύρο από τα κέρατα». Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συνάψεις μια συμφωνία ή να προβείς σε μια νομική ρύθμιση, που θα σου επιτρέψει να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.
Ερωτικά
Παρότι οι εντάσεις –είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια- εξακολουθούν να σε «πολιορκούν», εσύ μπορείς να τα ξεχάσεις όλα βγαίνοντας έξω και γνωρίζοντας κόσμο. Και που ξέρεις εκεί μέσα στο «πλήθος» μπορεί να έχεις και το… τυχερό σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες κι ίσως να σου γίνει μια πρόταση που πραγματικά αξίζει, αφού πέρα από την βελτίωση των οικονομικών σου θα σου προσδώσει κι ένα μεγαλύτερο πρεστίζ. Ακόμη, αν έχεις κατά νου να διαφημίσεις ή να προωθήσεις το έργο σου, φαίνεται πως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Από την άλλη πλευρά ίσως να ενοχληθείς από την αποκάλυψη κάποιων «προσωπικών δεδομένων» σου, με «άκομψο» τρόπο.
Ερωτικά
Φαίνεται πως βιώνεις ένα είδος «άνοιξης» στην προσωπική σου ζωή και ανεξάρτητα με την συνέχεια που θα έχουν τα πράγματα δεν έχεις παρά να χαρείς το «σήμερα» και τον έρωτα σου. Καλό είναι βέβαια να μην τρέφεις πολύ μεγάλες προσδοκίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το σύμπαν σε καλεί να κινηθείς με συνεργατικό πνεύμα, όχι για να κάνεις αυτό που λένε οι άλλοι αλλά για να τους πείσεις ότι κινείσαι στην σωστή κατεύθυνση και… καλά θα κάνουν για να σε ακολουθήσουν! Κι αν τα καταφέρεις, σύντομα θα πιστοποιήσεις το αληθές της ρήσης «η ισχύς εν τη ενώσει». Παράλληλα ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου αλλά και να της προσδώσεις έναν «εορταστικό» χαρακτήρα.
Ερωτικά
Είτε το λένε «γάμο», είτε «σύμφωνο συμβίωσης» η ουσία είναι μια: Έχεις την ευκαιρία να «δέσεις» ή να νομιμοποιήσεις μια σχέση κι αν σου γίνει μια τέτοια πρόταση δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς. Ακολουθούν φυσικά τα (πολλά) σχέδια για το μέλλον!

Διαβάστε ακόμα:

Η θαυματουργή κρέμα που εξαφανίζει μαύρους κύκλους και ρυτίδες σε 45 δευτερόλεπτα

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Όταν επικρατεί κλίμα συνεννόησης έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις όλες τις διαπραγματευτικές σου αρετές. Τα άμεσα οφέλη που θα αποκομίσεις μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου αλλά και με την αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα της κατάστασης. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί την έναρξη μιας θεραπευτικής αγωγής.
Ερωτικά
Το τελευταίο διάστημα το σύμπαν «σε πάει» κι είναι πιθανό να έχεις στα… υπόψη σου περισσότερες από μια διαθέσιμες επιλογές. Σήμερα όμως θα διαπιστώσεις ποιο είναι εκείνο το πρόσωπο που μπορεί να σου προσφέρει πολλές χαρούμενες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αν σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σου, ο ενεργός Δίας σου συνιστά να απευθυνθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη που με τις ιδέες ή τις απόψεις του/της μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση τους. Ενδέχεται όμως να λάβεις και πιο πρακτικές βοήθειες κι αν σου λείπει κάτι που θεωρείς σημαντικό δεν έχεις παρά να το… ζητήσεις! Στον αντίποδα, ίσως να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών στιγμών σου.
Ερωτικά
Αν επιθυμείς να κρατήσεις μυστική μια προσωπική σου υπόθεση, μάλλον δεν θα τα καταφέρεις, ίσως λοιπόν είναι σκόπιμο να αρχίζεις να προσανατολίζεσαι σε μια «ξεκάθαρη» στάση που θα διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στους Ιχθύες σε καλεί να συναποφασίσεις με τους οικείους σου σχετικά με τον χειρισμό κάποιων θεμάτων που αφορούν όλους σας. Επιπλέον, ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να πετύχεις μια νομική ρύθμιση για ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί απόλυτα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι πιθανό να λάβεις μια σημαντική βοήθεια, γι’ αυτό μην διστάσεις να εκμυστηρευτείς τις προθέσεις σου σε ένα ισχυρό πρόσωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη όσο και «πικάντικη» πρόκληση ή εμπειρία, κάτι βέβαια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μόνον στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η. Αλλιώς, ας γίνει το… θέλημα της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας ευνοεί τα ταξίδια αλλά και τις πιο πνευματικές σου αναζητήσεις, αν λοιπόν σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, μην την… πετάξεις στα σκουπίδια! Επιπλέον, μπορεί να προετοιμάσεις το έδαφος για όλα εκείνα που θέλεις να κάνεις, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα που το καθένα μπορεί να σε συνδράμει από την δική του σκοπιά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τις αγορές και τις επενδύσεις.
Ερωτικά
Μια συνεύρεση σε κλειστό χώρο ή απλά στο σπίτι σου, μπορεί να έχει μια απρόβλεπτη, όσο και… ενδιαφέρουσα συνέχεια και το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι το αν θα υπερβείς τις συνήθεις επιφυλάξεις σου ή αν θα αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό ή να προβάλλεις το έργο και τις ικανότητες σου, καλό είναι όμως να μην κινηθείς μόνος/η αλλά να αναζητήσεις συνεργάτες, που θα μπορούσαν να κάνουν το «πακέτο» σου αρτιότερο και πληρέστερο, με αποτέλεσμα να το «πουλήσεις» καλύτερα. Γενικότερα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι η ορθή διαχείριση των πλεονασμάτων σου.
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα αλλά και την τύχη να μην… πέσεις σε «περιπτώσεις», που θα σε ταλαιπωρήσουν με τις ιδιοτροπίες τους. Επιπλέον και οι δικές σου ιδιοτροπίες θα τύχουν μάλλον ευνοϊκής μεταχείρισης.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε καλεί να συνεργαστείς… πάση θυσία, αφού αυτός είναι ο πιο γόνιμος δρόμος προς την επιτυχία. Βάλε λοιπόν στην άκρη τις όποιες επιφυλάξεις, εμμονές ή ιδεοληψίες σου και γίνε ο πόλος έλξης μιας κοινής προσπάθειας, που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, ιδιαίτερα αν έχει καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, μέσα από παρέες και «κυκλώματα» μπορεί να μάθεις πράγματα που «θα σου ανοίξουν τα μάτια»!
Ερωτικά
Όλα συγκλίνουν σε μια… σούπερ ευκαιρία, που φυσικά καλείσαι να αξιοποιήσεις άμεσα αν δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις. Αλλά κι αν τις έχεις, μπορείς να τις… παρακάμψεις, αρκεί να έχεις συνειδητοποιήσει ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα φανεί.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact