Advertisement

Τα Ζώδια της Τετάρτης 27 Απριλίου

Τα Ζώδια της Τετάρτης 27 Απριλίου
Advertisement

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια οχι την Τετάρτη;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες που θα σε… εκνευρίσουν! Τελικά όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις αναγκαίες «ζυμώσεις»… Επιπλέον, θα σου δοθούν αφορμές για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, αποκτώντας τελικά εκείνα τα πνευματικά «όπλα», που θα κάνουν πιο μεστή την επιχειρηματολογία σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιο σου, το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από μια… τουλάχιστον ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ότι είναι να κάνεις όμως, κάνε το γρήγορα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σου «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημα σου, «ρισκάροντας» μέρος των αποθεματικών σου, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ποντάρεις και πολύ στην… τύχη σου! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με μέτρο θέτοντας ως βασική προτεραιότητα σου την κάλυψη των υποχρεώσεων σου, το κλείσιμο κάθε εκκρεμότητας και τον περιορισμό των δαπανών.
Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο κι ο Ερμής στο ζώδιο σου διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου και φυσικά τις διαθέσιμες επιλογές σου, αν όμως αποζητάς κάτι πιο «μεστό» ή «νόμιμο», μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα όποια προβλήματα σου, βάζοντας στο περιθώριο ενοχές, ανασφάλειες αλλά και όλα αυτά που δεν είναι δικές σου επιλογές αλλά κυρίως αιτήματα ή απωθημένα των άλλων. Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις και ποιες προτάσεις ή εμπνεύσεις από αυτές που σου φέρνει ο Άρης στο ίδιο ζώδιο αξίζουν την προσοχή ή το ενδιαφέρον σου και ποιές όχι.
Ερωτικά
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνες των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό φυσικά δεν σου απαγορεύει να «παίξεις», περνώντας τελικά μια ενδιαφέρουσα όσο και όμορφη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθούν να συνεχίσεις και να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα κάποια έκτακτα περιστατικά ή εμπόδια, που μπορεί να σε καθυστερήσουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό σου. Καλό θα ήταν όμως να κινηθείς με μέτρο και να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού τότε ο οργανισμός σου θα αρχίσει να «διαμαρτύρεται», περιορίζοντας αναπόφευκτα τις επιλογές σου.
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Κριό σε «τροφοδοτούν» με νέες γνωριμίες και το βέβαιο είναι πως δεν θα… πλήξεις! Αν μάλιστα συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα ή τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και να δώσεις «σάρκα και οστά» σε μια δημιουργική έμπνευση σου, ξεπερνώντας τις όποιες αντιξοότητες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θέσεις όρια και κανόνες, ώστε να μην δώσεις την αίσθηση ότι «τα παίρνεις όλα επάνω σου», χωρίς να ζητάς τίποτα, αφού μια τέτοια πολιτική είναι βέβαιο ότι δεν θα σε δικαιώσει.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων, με την συνέχεια ωστόσο να είναι ανοικτή κι όχι απαραιτήτως… νικηφόρα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη έχουν την πρόθεση να σε «φορτώσουν» με επιπλέον οικογενειακές ευθύνες, ώστε να πάρεις.. επιτέλους τις απαιτούμενες αποφάσεις! Κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την μέση οδό αποδίδοντας «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού, τω Θεώ», αφού ο καθένας έχει τις ευθύνες και τα δικαιώματα του. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες τεχνικές εργασίες στο σπίτι.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε βαραίνει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού πέρα από τους δικούς σου ενδοιασμούς, θα υπάρξουν και… αντιρρήσεις από οικεία σου πρόσωπα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα