Advertisement

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Μαϊου

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Μαϊου
Advertisement

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Τετάρτη;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό εαυτό σου. Κι αν θες πραγματικά να πετύχεις στο έργο και τους σκοπούς σου, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές κάποιων που γνωρίζουν εκ πείρας τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Κατά τα άλλα, στα επαγγελματικά σου ο Δίας «σε πάει με χίλια» και συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης.
Ερωτικά
Ίσως λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξοδευτείς υλικά και συναισθηματικά για να τονίσεις το εγώ σου κι όχι επειδή αγαπάς πραγματικά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που θέλησαν να σε υπονομεύσουν «επί ματαίω», αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να… εξηγηθείς! Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο ενεργός Δίας σου φέρνει «στο πιάτο» ενδιαφέροντα μυστικά, για τις ζωές των άλλων. Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια ευχάριστη τροπή σε ένα θέμα σχετικό με την υγεία σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι βέβαια το «υπερόπλο» σου στον ερωτικό στίβο και μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική κάλυψη που αποζητάς, επιπλέον όμως έχεις και τον Δία να σου εξασφαλίζει το «ευ ζην». Κι αν δεν είναι αυτό «τζακ ποτ», τότε ποιο είναι;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να δώσει έναν ξεχωριστό «αέρα» στις φιλικές σου σχέσεις, είτε μέσα από την διάκριση ενός προσώπου που εκτιμάς, είτε γνωρίζοντάς σου κάποιον/α που έχει τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσει, όπου χρειαστεί.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αν δεν είσαι εσύ ο/η δράστης και προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση, αφού ο/η «ένοχος» θα βρει τρόπο να σκεπάσει τα ίχνη του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Κριό, σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί και με το… παραπάνω, κάθε διαφημιστική ή προωθητική ενέργεια.
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που έχουν κάτι το υπερβολικό και ασκούνται στα πλαίσια μιας κοινωνικής… αβρότητας!.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό δείχνει πρόθυμη να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις και τα οράματά σου. Ευνοούνται ακόμη οι σπουδές και τα ταξίδια
Παράλληλα, ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί τις επαφές σου με πρόσωπα ή φορείς του εξωτερικού κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, ίσως προκύψουν και κάποιες νέες επαγγελματικές προοπτικές.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει στην βελτίωση της εμφάνισης σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήνεις υποσχέσεις, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Στην παρούσα φάση η Σελήνη στον Κριό εξυπηρετεί απόλυτα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο και την όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας σε κάνει να νιώθεις σαν… βασιλιάς ή βασίλισσα, αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις, αφού αν «ξεφύγεις» πολύ από τα όρια σου κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς «ψώνιο».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δημιουργεί «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού ο Ποσειδώνας απέναντι σου θέτει θέμα εμπιστοσύνης και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε
Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα