ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 6 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν  και ποια όχι την Τετάρτη;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο οικογενειακό σου περιβάλλον, την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ιδανικές συνθήκες καλοπέρασης! Προσωπικά μπορείς να ασχοληθείς και με τον εξωραϊσμό ή τη διακόσμηση του χώρου σου, ενώ, αν προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο, μπορείς να διευθετήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Σήμερα αξίζει πραγματικά να προσπεράσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Κι αν ζητάς το κάτι παραπάνω, η Σελήνη δεν θα σου χαλάσει το χατίρι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια «κινητικότητα» στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάτι βέβαια που δεν κρίνεται ως αρνητικό, ακόμη κι αν πρόκειται για επισκέψεις που αρχικά θα σε… προβληματίσουν! Τελικά όμως θα βρεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων ή τις περιουσιακές ρυθμίσεις αλλά και οτιδήποτε αφορά στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Πολλά είναι μεν αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο αλλά τα περισσότερα αφορούν σε φίλους/ες ή γνωστούς/ες. Ωστόσο κάποιες «πικάντικες» λεπτομέρειες θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου κι ίσως σε βάλουν σε πειρασμό να δοκιμάσεις κι εσύ από το «μέλι»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ένα «περίπλοκο» θέμα, είτε δικό σου, είτε ενός προσώπου από το στενό σου περιβάλλον, μπορεί να απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στα οικονομικά σου και να συμβάλλει στην λύση κάποιων παρεξηγήσεων στην δουλειά σου, έστω κι αν απλά «κουκουλώσει» το πρόβλημα.
Ερωτικά
Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν, ίσως όμως να υποστείς και μια σφοδρή κριτική είτε για κάποιες επιλογές σου, είτε απλά για το παρουσιαστικό σου. Ακόμη όμως κι αν όλα αυτά σηματοδοτούν ένα γνήσιο ενδιαφέρον, προσπέρασε τα, αφού συνιστούν μια πολύ.. κακή αρχή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναπροσαρμόσεις την οικονομική σου πολιτική σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Μάλιστα τόσο η Σελήνη στον Λέοντα, όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσουν να κάνεις μια καλή αρχή στο νέο σου πρόγραμμα ανοίγοντας έναν μικρό… κουμπαρά για τις ανάγκες σου! Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια ουσιώδη συζήτηση με ένα οικείο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μια σου δίνει και μια σου παίρνει αλλά αν θέλεις πραγματικά να περάσεις όμορφα, χαλάρωσε, διασκέδασε και κυρίως πάψε να βλέπεις «σοβαρά» πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί και να… μην είναι!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες και την επάρκεια σου. Έχοντας μάλιστα μια φυσική… ειδικότητα στην εμψύχωση των άλλων, μπορείς να βοηθήσεις πολύ κόσμο εμφανίζοντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Καλό είναι όμως να μείνεις και λίγο μόνος/η, ώστε να συγκεντρωθείς και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια.
Ερωτικά
Το «παιχνίδι» των σχέσεων καλά κρατεί και η τάση σου να ευχαριστείς τους «αυλικούς» σου μπορεί να σε κάνουν περιζήτητο/η! Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς για να εξυπηρετήσεις σκοπιμότητες άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, παραμερίζοντας κάθε είδους ένταση και απολαμβάνοντας αναγνώσματα ή θεάματα που σε έλκουν ή έχοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ειδικούς για ένα τεχνικό ή επιστημονικό θέμα. Ακόμη, αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεσαι κάποιου είδους θεραπευτική μέριμνα, είτε για σένα, είτε για ένα pet, θα βρεθούν κοντά σου τα κατάλληλα πρόσωπα.
Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν τα προσόντα σου τόσο στη δουλειά, όσο και στις πιο… προσωπικές στιγμές σου κι αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για κάτι νέο, ο δρόμος είναι ανοικτός! Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται «αναταράξεις»!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact