ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην δείξεις εριστική διάθεση απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι άσχημες στιγμές που πέρασες δεν θα πρέπει να σε κάνουν να ξεχνάς την αγάπη και την αφοσίωση με την οποία σε στηρίζουν οι δικοί σου χρόνια τώρα. Συγκρατήσου όσο περισσότερο μπορείς και αργότερα θα υπάρξει καλύτερο κλίμα συνεννόησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις, σου μένει λίγος χρόνος για τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει να κινηθείς πιο γρήγορα, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τη διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε κάποιες πληροφορίες οι οποίες πρόκειται να σε αποπροσανατολίσουν, παρ’ ότι δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Συγκράτησε το συναίσθημα και δες αντικειμενικά την κατάσταση. Σύντομα θα έχεις ευκαιρίες για τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου και θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις σε μεγάλο βαθμό όσα απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα πρόσεξε σε ό,τι κάνεις, γιατί κάποια πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν, αγαπητέ Δίδυμε, ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει πολύ στο παρελθόν και παραμένουν σε εκκρεμότητα. Απόφυγε έντονες αντιδράσεις και προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που θα είναι ευνοϊκά για σένα, έστω και αν δεν γνωρίζεις εξ αρχής πού πρόκειται να σε οδηγήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις κάποια θέματα, ώστε να περνάτε κι οι δυο καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η κατάσταση παραμένει στάσιμη για το ζώδιό σου, κυρίως λόγω της αναβλητικότητάς σου. Η αναθεώρηση είναι απαραίτητη και θα σε απελευθερώσει. Κάποιες καθυστερήσεις που θα φέρουν οι αοριστίες θα ξεπεραστούν σταδιακά. Φρόντισε να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να μην αποφεύγεις όσα οφείλεις να αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στενοχωριέσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα οι συνεργασίες ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι τεράστιες απαιτήσεις στις οποίες καλείσαι, αγαπητέ Λέων, να ανταποκριθείς, σε εξουθενώνουν, με αποτέλεσμα να δείχνεις ψυχρότητα και μια τάση για εσωστρέφεια. Η μοναξιά και η απομόνωση δεν βοηθούν στην προώθηση των υποθέσεών σου και δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάς ότι η πραγματική ζωή και οι ευκαιρίες βρίσκονται έξω από το σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ή να διορθώσεις παλιότερα λάθη που μπορεί να είχαν γίνει και σε προβληματίζουν ακόμη. Κάποια οικονομικά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ανασφάλεια που σου δημιούργησαν οι δυσκολίες που πέρασες εξακολουθεί, αγαπητέ Παρθένε, να σε ακολουθεί και να κατευθύνει τις δράσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Είναι πια καιρός να ξεφύγεις από τους εφιάλτες του παρελθόντος και να χαράξεις μια νέα πορεία με θάρρος, αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ώστε να φέρεις την οριστική αλλαγή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς ως προς πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα σε έβαζαν σε ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα πάρεις αποφάσεις με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι ισορροπίες του ζωδίου σου είναι αρκετά διαταραγμένες το τελευταίο διάστημα και δεν έχεις καμία σιγουριά για το μέλλον. Συγκράτησε τους φόβους σου και ακολούθησε με σταθερότητα τον δρόμο σου, χωρίς να παραπονιέσαι συνεχώς για την κακή σου τύχη. Σύντομα θα υπάρξουν ευκαιρίες για οριστική μεταμόρφωση της κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, πάνω σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact