ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Τι να κάνεις για να μετατρέψεις μια «ελεύθερη» σχέση… σε σχέση!

ΖΥΓΟΣ Ο άστατος και παιχνιδιάρης Ζυγός θέλει να περνά καλά και φυσικά ακόμα και στον έρωτα δεν αντέχει την πίεση, την καταπίεση, τους όρους, τους καβγάδες και τα τελεσίδικα. Οι περισσότερες σχέσεις του ξεκινούν επιπόλαια και με αστάθεια για αυτό λοιπόν μην παίρνεις και τόσο προσωπικά το γεγονός ότι σου είπε πως θέλει να έχετε μία ελεύθερη σχέση. Αν αναρωτιέσαι ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που δεν θέλει για την ώρα να έχετε μαζί κάτι πιο σταθερό, η απάντηση είναι ότι δεν είναι έτοιμος να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο έρωτας για το Ζυγό είναι ένα όμορφο παιχνίδι που πρέπει να έχει γέλιο, χαρά, αισθησιασμό και πολύ φλερτ. Αυτό λοιπόν πρέπει να του προσφέρεις, χωρίς όμως να δίνεις και με άνεση στο πιάτο όλα όσα ο ίδιος θέλει! Για να μπορέσεις να τον κερδίσεις για κάτι πιο σταθερό θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τον διεκδικήσεις πιο στενά, αλλά αυτό πρέπει να γίνει εφόσον ο Ζυγός βεβαιωθεί ότι εσείς οι δύο μπορείτε μαζί να περνάτε πολύ όμορφα! Για αυτό λοιπόν, αρχικά δείξε υπομονή και φρόντισε να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τον έρωτα μαζί του και στη συνέχεια ανέλαβε δράση, πάρε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να τον ζορίσεις να κάνει και αυτός το ίδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή θα έχεις διαβάσει ότι ο Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρης. Έτσι μπορεί να σου περνά από το μυαλό ότι για να καταφέρεις να τον κερδίσεις για να έχετε μαζί μία σταθερή σχέση θα πρέπει να τον κάνεις να ζηλέψει. Αυτό όμως είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Για να γίνει η ελεύθερη σχέση σου με τον Σκορπιό πιο μόνιμη δεν θα πρέπει να προδώσεις την εμπιστοσύνη του, αλλά θα πρέπει να δώσεις μάχη για να τον κερδίσεις. Το Α και το Ω για έναν Σκορπιό, είναι το σεξ, όταν είναι πλήρη ικανοποιημένος στο ερωτικό κομμάτι, τότε σιγά – σιγά θα θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί σου. Διατήρησε λοιπόν τη φλόγα του πάθους ζωηρή ανάμεσά σας, προσπάθησε να τον δελεάσεις ερωτικά, μην πιέζεις τις καταστάσεις και άνοιξέ του τα χαρτιά σου, μίλησέ του για σένα, άφησέ τον να εισχωρήσεις στη ζωή σου και προπάντων στην ψυχή σου. Ο Σκορπιός θέλει το χρόνο του για να πειστεί, για να ανοιχτεί αλλά και για να δεθεί. Μία ακόμα «τεχνική» για να τον πείσεις είναι να αφήσεις να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου κάποιες στιγμές ανάμεσά σας, αυτό είναι κάτι που θα τον ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο! Αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο μπορεί να σου λέει ότι θέλει μαζί σου μόνο μία ελεύθερη σχέση, ο λόγος δεν είναι κανένας άλλος από το γεγονός ότι δυσκολεύεται να εμπιστευτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, όπως λέει και το τραγούδι του Σάκη Ρουβά… Ποια είναι τα δύσκολα; Μα φυσικά να καταφέρεις να κάνεις έναν Τοξότη να θέλει να έχει μία μόνιμη, σταθερή σχέση μαζί σου! Ακόμα και στο άκουσμα της λέξης «μόνιμος δεσμός» τον πιάνει ανατριχίλα! Έτσι λοιπόν, θέλει ταλέντο από την πλευρά σου για να καταφέρεις να τον κερδίσεις μόνιμα! Ο λόγος που ένας Τοξότης θέλει να έχει ελεύθερη σχέση είναι επειδή διψά για νέες εμπειρίες και φυσικά επειδή δεν θέλει να περιορίζεται. Για να καταφέρεις να τον κάνεις να θελήσει κάτι περισσότερο μαζί σου αρκεί να τον παρασύρεις σε ερωτικές περιπέτειες που δεν έχει ξαναζήσει, να τον συναρπάσεις με τα παιχνίδια σου και να του αφήσεις απεριόριστη ελευθερία, περισσότερη από αυτή που ο ίδιος μπορεί να ήθελε. Το ξέρω πως είναι δύσκολο, όμως ο Τοξότης είναι ένα μεγάλο παιδί, το οποίο τα θέλει όλα δικά του και το δεδομένο είναι ένα: Θα τρέξει μακριά αν νιώσει ρουτίνα και καταπίεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ένας Αιγόκερως θα θελήσει να συνάψει μία ελεύθερη σχέση όταν αισθάνεται πώς δεν είναι έτοιμος να αφιερωθεί σε κάτι πιο μόνιμο ή σταθερό. Δεν θέλει ούτε να κοροϊδέψει, ούτε να εξαπατήσει. Για αυτό το λόγο ανοίγεται μέχρι εκεί που τον παίρνει. Το σημαντικότερο από όλα είναι να δείξεις ότι σέβεσαι την επιθυμία του, εφόσον βέβαια κι εσύ από την πλευρά σου πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό. Επιπλέον, με τα λόγια και τις πράξεις σου θα πρέπει να κερδίσεις το σεβασμό του για αυτό μην προσπαθήσεις να παραστήσεις ότι βλέπεις τόσο χαλαρά και light τη σχέση σας και φυσικά εκδήλωσέ του τη σκέψη και την επιθυμία σου, ότι εσύ θα ήθελες και κάτι πιο μόνιμο, αλλά ότι δεν θα απαιτήσεις ποτέ κάτι τέτοιο εφόσον και ο ίδιος δεν το επιθυμεί. Δείξε θαυμασμό και ενδιαφέρον για τη ζωή του, για τα επιτεύγματά του και προπάντων, προσπάθησε με κάποιο τρόπο να του κουρδίσεις τις ευαισθησίες και το συναίσθημα. Ο Αιγόκερως από τη στιγμή που θα βεβαιωθεί ότι η σχέση σας μπορεί να έχει μέλλον, πορεία και σταθερότητα, σίγουρα θα πάψει πλέον να θέλει ελεύθερη σχέση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact