ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 10 Μαίου

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Τετάρτη;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή την οικογένεια σου, φροντίζοντας για τα απαραίτητα. Ακόμη, ίσως προκύψει μια αναστάτωση, η οποία όμως θα είναι προσωρινή. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.
Ερωτικά
«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»! Αν είσαι μόνος μπορείς να στηρίξεις τις ελπίδες σου για κάτι καλό σε μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση ή απλά σε «ζυμώσεις» που γίνονται στον χώρο της εργασίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ανεβάζει την ψυχολογία σου και συμβάλλει σε μια αίσθηση πληρότητας, ανεξάρτητα από το τι έχεις και τι δεν έχεις. Επιπλέον, αναμένεται να διανθίσει την καθημερινότητα σου με πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο, μπορεί να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Όλες οι συμπαντικές δυνάμεις… συνωμοτούν υπέρ σου κι έχεις βέβαια κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα. Ίσως όμως θα έπρεπε να φανείς πιο αποφασιστικός/η, αφού οι ευκαιρίες δεν θα σου παρουσιάζονται κάθε μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία για ένα οικονομικό ζήτημα ή μια αστάθεια σε σχέση με τις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην λειτουργήσεις σπασμωδικά αλλά να περιμένεις, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Μια σχέση που προς το παρόν «δουλεύει» στο παρασκήνιο έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι πιο «επίσημο», για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να έρθει στο φως κι ίσως τελικά το timing να μην σου… αρέσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η, κάτι που σε πρώτη φάση θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου με τους οικείους σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου τύχουν διάφορα έκτακτα περιστατικά, που θα ενισχύσουν την ανασφάλεια σου και την ανάγκη σου για μια αγκαλιά, το σύμπαν ωστόσο δείχνει διατεθειμένο να σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι μέσω φίλων ή γνωστών.
Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι μόνον να «μαζεύεις» κολακευτικά σχόλια αλλά να διακρίνεις ποια από αυτά είναι ειλικρινή και ποια υπερβολικά. Διαφορετικά κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από επικοινωνιακά «τρικ».

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου προσδίδει κοινωνική λάμψη, βοηθώντας σε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Ίσως μάλιστα εξαργυρώσεις άμεσα την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου και να φροντίσεις θέματα σχετικά με την διατροφή σου.
Ερωτικά
Όσον αφορά στην συνολική σου παρουσία παίρνεις «άριστα», κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή. Καλό είναι όμως να κρίνεις την ουσία και όχι τις εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου έχει τα… κέφια του, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για ένα όμορφο ταξίδι, ενώ γενικότερα η καθημερινότητα σου θα είναι ευχάριστη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και στην ανάδειξη προβλημάτων των φίλων σου.
Ερωτικά
Από υποσχέσεις… σκίζεις αλλά μέχρι να γίνει κάτι πιο «χειροπιαστό», υπάρχει ακόμη δρόμος! Επιπλέον φαίνεται να σε απορροφούν θέματα των φίλων σου, με αποτέλεσμα τα δικά σου να έρθουν δεύτερα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact