ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 12 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, σε ωθεί σήμερα να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες σου! Να θυμάσαι, πως η διορατικότητα και η διαίσθηση σου, είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σου για καταφέρεις να κινηθείς σωστά και να πετύχεις προσωπικούς στόχους, που έχουν μείνει από παλιά, σε εκκρεμότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου με το ταίρι σου! Ωστόσο, οφείλεις να αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, που μπορεί να φέρουν χωρίς λόγο ένταση στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο γοητευτικός σου λόγος, όπως ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, θα φέρουν κατακτήσεις, αλλά και μία ευκαιρία για επανασύνδεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αφού θα μάθεις ένα μυστικό, που σε ωφελεί! Οικονομικά, έρχεται ένα καλό νέο σήμερα, που αφορά χρέη ή επενδύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, που πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην βελτίωση τους, στην εξομάλυνση τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση, γαλήνη και συνεννόηση! Μέσα από ειδήσεις, νέα, συζητήσεις και συναντήσεις μάλιστα, θα καταφέρεις να έρθεις ξανά κοντά, με άτομα που είχες απομακρυνθεί στο παρελθόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, βελτιώνεται και δεν αποκλείεται μάλιστα, να σου κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση, που περίμενες καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες αξιόλογες γνωριμίες, οι οποίες πολύ πιθανόν, να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον, την ιδιότητα της σταθερής και σοβαρής σχέσης! Μία επιστροφή από το ερωτικό παρελθόν, είναι επίσης πιθανή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή για νέες συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, μπορεί να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, αλλά εσύ θα βρεις λύσεις για τα πάντα! Σίγουρα είναι πιεστική η καθημερινότητα σου, αλλά καταφέρνεις σήμερα να διεκπεραιώσεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και έχεις και χρόνο να περιποιηθείς και την εμφάνιση σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σου κινεί το ενδιαφέρον ένα άτομο από την εργασία σου και αν το πλησιάσεις σήμερα, πολύ πιθανόν σήμερα να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να κολλάς τόσο σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζεις συνεχώς στον σύντροφο σου, διότι προκαλείς προστριβές χωρίς λόγο και αιτία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού η απόδοση σου είναι στα καλύτερα της και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα, που ίσως σε αγχώσουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact