ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου

Κριός

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάντε αργά και σταθερά βήματα βάζοντας καινούργιες βάσεις που θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου. Οι ελεύθεροι ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε τη ζωή σας. Στα οικονομικά κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέση σας.

Ταύρος

Τώρα θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις αληθινές σας δυνάμεις και να ξεμπλέξετε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βάλατε σε κίνδυνο το μόνιμο δεσμό σας. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε να μη διαταράξετε τις σχέσεις σας και να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Δίδυμοι

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις σε πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, ώστε να μπορείτε να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες και μετά να δείτε τι θα κάνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε συνεργασίες και συμφωνίες και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Καρκίνος

Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μην ανοίγεστε αμέσως συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πληγωθείτε. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν.

Λέων

Οι ρυθμοί, τα ωράρια και οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας κουράσουν, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Πολλοί από εσάς θα μάθετε για ένα παρασκήνιο που υπήρχε σε βάρος σας εδώ και αρκετό καιρό, με σχόλια και ύπουλα χτυπήματα. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες για να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας.

Παρθένος

Έχετε κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε θα κουραστείτε πολύ. Ο αισθηματικός σας τομέας, θα παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιάζετε θα απορροφά το ενδιαφέρον σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μετρήσετε καλά ποιες αποφάσεις θα πάρετε. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές υποθέσεις και ταυτόχρονα να επενδύσετε σε μακροπρόθεσμα κερδοφόρα σχέδια. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια, θα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact