ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Μαρτίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με ιδιαίτερα θετικό και με ευχάριστη κι ενθουσιώδη διάθεση. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις όμως, καθώς ο ενθουσιασμός σου ενδέχεται να σε παρασύρει και να κινηθείς βιαστικά , κάνοντας λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις αργότερα. Πρόσεχε επίσης πολύ τα νεύρα σου, για να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου.

Ταύρος
Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αλλά είναι καιρός να προχωρήσεις από την θεωρία στην πράξη. Οργανώσου καλά και υιοθέτησε σωστές τακτικές, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Σε κάθε εμπόδιο ή δυσκολία που θα συναντήσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια και τις συμβουλές κοντινών σου ατόμων.

Δίδυμοι
Η ευνοϊκή ημέρα και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση, συμβάλλουν σημαντικά στο να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και να απαλλαγείς από όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Στο εξής ό,τι στόχο θέτεις θα τον πετυχαίνεις με ιδιαίτερη ευκολία και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη και αν αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Καλά θα κάνεις λοιπόν να βγάλεις ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα και να κινείσαι ορθολογικά, για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Λέων
Έως το τοπίο αλλά και η σκέψη σου ήταν πολύ θολά. Ένιωθες σα να βρίσκεσαι στο κενό και δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς και τι να κάνεις. Σήμερα όμως με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό, θα μπορέσεις επιτέλους να δεις καθαρά τα πράγματα και να τα κρίνεις εκ νέου. Έτσι, θα μπει μια σειρά στη ζωή σου και θα ξέρεις πού βαδίζεις.

Παρθένος
Η στάση σου απέναντι στις καταστάσεις είναι ιδιαίτερα αρνητική. Μη αφήνεις την απαισιοδοξία σου να βγαίνει στην επιφάνεια και να προκαλείς εσύ ο ίδιος προβλήματα στα σχέδιά σου. Πάντα θα αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Αν απογοητεύεσαι και τα παρατάς αδικείς τον εαυτό σου. Αισιοδοξία λοιπόν και σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις.

Ζυγός
Έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες και θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα την διαδικασία διεκπεραίωσής τους. Μόνο έτσι θα αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Μην αφήσεις τυχόν εντάσεις να σε οδηγήσουν σε απερίσκεπτες πράξεις και λόγια προς τους οικείους σου, που αργότερα θα μετανιώσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact