ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 28 Ιουνίου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν σήμερα και ποια όχι;

Διαβάστε αναλυτικά;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να κρίνεται από τον βαθμό της προετοιμασίας σου. Επιπλέον, όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να «φορτσάρεις» και να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις βραχυπρόθεσμους στόχους. Παράλληλα, αναμένεται μια συναισθηματική αστάθεια.

Ερωτικά

Ο ενθουσιασμός διαδέχεται την απογοήτευση και το αντίστροφο, με συνέπεια να μην μπορείς να σταθεροποιηθείς σε μια κατάσταση. Καλό είναι λοιπόν να ζήσεις αυτά που σου προσφέρονται αλλά από την άλλη πλευρά μην «δένεις» τίποτα, αφού μπορεί να απογοητευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην ξεκούρασή σου και σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις, πολύ περισσότερο που δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε αστάθμητους παράγοντες ή σε ένα παρασκήνιο που θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ευνοούνται οι μεταφυσικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Ερωτικά

Το γενικό κλίμα είναι θετικό, ωστόσο σήμερα μπορεί να ανησυχήσεις από μια εξέλιξη και προς στιγμή να νιώσεις σαν «φτερό στον άνεμο». Ωστόσο, μην προβείς σε σπασμωδικές ενέργειες, αφού είναι ικανές να δημιουργήσουν από μόνες τους ένα θέμα που δεν υπάρχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στις τρέχουσες φιλίες σου κι ίσως να… απορήσεις από την «αλλόκοτη» συμπεριφορά ή τις επιλογές κάποιων. Στον αντίποδα φαίνεται να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο να σε συναρπάσει είτε με τις απόψεις του, είτε με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση, η όποια συναισθηματική αναστάτωση προκύψει, έχει να κάνει με κριτικές άλλων προς το πρόσωπό σου και βέβαια έχεις το… ελεύθερο να «μετρήσεις» τα πράγματα ανάλογα με την εκτίμηση που τρέφεις σε εκείνους/ες που παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο. Από την άλλη πλευρά όμως αν αποπειραθείς να κινηθείς πιο συντηρητικά είναι βέβαιο πως θα κληθείς να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν παρεμβάσεις, προερχόμενες από άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν μεταπτώσεις στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζει να σου παρέχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο στις πιο προσωπικές σου επαφές, όσο και γενικότερα τις κοινωνικές. Να θυμάσαι όμως ότι η σταθερότητα και η διάρκεια δεν είναι εξασφαλισμένες αλλά… ζητούμενες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, όπου έχεις όλα τα περιθώρια για να μάθεις ή να συνειδητοποιήσεις μια σημαντική αλήθεια. Όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις, που θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή αλλά και τις ικανότητές σου. Παράλληλα ίσως προκύψουν εντάσεις με συγγενικά σου πρόσωπα.

Ερωτικά

Αντικρουόμενες ειδήσεις ή καταστάσεις δεν σε βοηθούν να καταλήξεις σε ένα οριστικό συμπέρασμα, είτε για τις δικές σου προθέσεις, είτε για τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου. Επειδή όμως η αβεβαιότητα θα λήξει σύντομα, δεν έχεις παρά να περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή μια ανησυχία για τα κεκτημένα σου, ακόμη όμως κι αν χάσεις κάτι που θεωρούσες ως δεδομένο, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν κινήσεις ή επενδύσεις με «βάθος χρόνου» αλλά πολύ περισσότερο εκείνες που στοχεύουν σε ένα άμεσο ή γρήγορο κέρδος, έστω κι αν εμπεριέχουν κάποιο ρίσκο.

Ερωτικά

Με δεδομένο το ότι δεν φημίζεσαι για τον παρορμητισμό σου, είναι μάλλον απίθανο να ενδώσεις σε μια ευκαιριακή επιλογή, αν όμως το πράξεις να είσαι βέβαιος/η ότι θα

παραμείνει… ευκαιριακή! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βιώσεις μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact