ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, ήρθε η ώρα για δράση και οι πλανήτες στο υποδεικνύουν με πολλούς τρόπους. Φρόντισε να μην το αγνοήσεις, ειδικά τώρα που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα είναι πολύ εύκολο να τις αξιοποιήσεις. Η θετική διάθεση και η ευγένειά σου θα συγκινήσουν και θα δεχτείς αναγνώριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνει τόσο καλή επικοινωνία και καλή διάθεση, που το ταίρι σου θα περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν θα μπορέσεις να τα φέρεις εκεί που θέλεις, μόλις κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα να προγραμματίζεις και να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα και να σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου ταλαιπωρείται από αδιέξοδα ζητήματα του παρελθόντος. Βάλε σε τάξη τα πράγματα όσο είναι ακόμα καιρός και φρόντισε να μην αφήσεις άλλο στην τύχη τους τα θέματα. Άλλωστε όλα αυτά μπορούν να δρομολογηθούν με σχετικά μεγαλύτερη ευκολία τώρα, λόγω της πλανητικής εύνοιας που δέχεται το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο Άρης στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το ταίρι σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Καλό θα είναι να αρχίσεις να βγαίνεις από το σπίτι, τώρα που οι πλανήτες δίνουν θετική κατεύθυνση στην κοινωνική παρουσία του ζωδίου σου. Νέες γνωριμίες θα αποτελέσουν σημαντικές επαφές από τις οποίες μπορείς να αποσπάσεις σημαντικά οφέλη. Μην υπονομεύσεις με τη στάση σου τον ίδιο σου τον εαυτό. Ασχολήσου σοβαρά με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προστάτευσε τον αισθηματικό σου τομέα και μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου, ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά σου, ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και με το πώς θα τις τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η πορεία σου μέχρι σήμερα σού έδωσε μεγάλες χαρές αλλά και απογοητεύσεις. Έμαθες να πέφτεις και να σηκώνεσαι. Τώρα γνωρίζεις πολύ καλά πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα και με αυτή την πλήρη επίγνωση μπορείς να προχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα και να πετύχεις θαύματα. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό και ευνοεί το ζώδιό σου, μην σταματήσεις τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε και σήμερα να εκμεταλλευτείς τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που θα έχεις, για να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου, κάνε αυτά που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό βελτιώνει την κοινωνικότητα του ζωδίου σου. Θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις, μέσα από τις οποίες και θα διασκεδάσεις αλλά και θα μπορέσεις να κλείσεις συμφωνίες για διάφορες δράσεις, που στο μέλλον θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στα αισθηματικά σου επιτέλους παύει. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα φιλικό άτομο από το παρελθόν το οποίο πρόκειται να επανέλθει στη ζωή σου και να σε γεμίσει υποσχέσεις. Πριν βιαστείς να εξαφανιστείς, άκου προσεκτικά όσα έχει να πει. Ίσως κάτι από όλα αυτά να σου ταιριάζει και να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις στο μέλλον. Οι άνθρωποι συνήθως δεν αλλάζουν, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά επαγγελματικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς για καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά σύντομα θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, η ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, είναι αρκετά ευχάριστη αλλά και πολύ πιεσμένη από ένα πλήθος υποχρεώσεων που σε φτάνουν εκτός ορίων. Αξιολόγησε καλύτερα τα θέλω σου και ακολούθησέ τα χωρίς εκπτώσεις. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις αρκετά πράγματα, αρκεί να μην χρειαστεί κανένας συμβιβασμός που θα πάει πίσω τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Δες τα πράγματα στα αισθηματικά σου με περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάνει πολλά επαγγελματικά σχέδια και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι καθυστερούν. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις καμιά σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις και ειδικά με ζητήματα νόμου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact