Advertisement

Τα Ζώδια της Τρίτης 3 Μαϊου

Τα Ζώδια της Τρίτης 3 Μαϊου
Advertisement

Καλές γιορτές!

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Τρίτη; Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές και επαγγελματικές βλέψεις σου κι είναι καλό να μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου τύχει, ούτε βέβαια να ξοδευτείς χάριν εντυπωσιασμού. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο με αφορμή ένα ζήτημα, που υποτίθεται πως είχε λυθεί
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να καταφέρεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εκπληρώνοντας κάθε του επιθυμία αλλά να θυμάσαι ότι κάτι τέτοιο δημιουργεί ένα μάλλον… κακό προηγούμενο, αφού δεν θα είσαι συνέχεια το ίδιο πρόθυμος/η!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σε κατατάσσει στους τυχερούς τύπους της ημέρας και το μόνο που σου μένει είναι να αξιοποιήσεις σωστά την τύχη και τις ευκολίες που σου παρέχονται. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη ενισχύει την επιθετική ή ανταγωνιστική στάση των άλλων απέναντί σου, είτε «φταις» σε κάτι είτε όχι. Κι από ό,τι φαίνεται η αιτία της «παρεξήγησης» είναι μάλλον οικονομικού χαρακτήρα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αυξάνει την γοητεία σου και υπάρχουν αρκετοί/ες πρόθυμοι/ες να σου παραδώσουν τα «κλειδιά» της καρδιάς τους. Ωστόσο σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο, μπορεί να προκύψει πρόβλημα, ιδιαίτερα αν δεν σου αρέσουν τα «σκληρά»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε παροχές ή άλλες εξυπηρετήσεις από την οικογένειά σου, ενώ είναι κι ένας πολύ καλός «οιωνός» για να «στήσεις» το σπιτικό σου. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη εμφανίζει διεκδικητές από το… πουθενά, με κίνδυνο να εμπλακείς σε μια σύγκρουση, θες-δε θες. Προσπάθησε λοιπόν να εκτονώσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με κάποιον δημιουργικό τρόπο.
Ερωτικά
Αν σκέφτεσαι να κινηθείς «αθόρυβα» και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, το πιθανότερο είναι να… μην τα καταφέρεις, αφού «θα πέσεις στην περίπτωση»! Από την άλλη πλευρά μπορεί να σου αποκαλυφθεί μια πραγματικότητα που ίσως και να μην σου αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα με πολλούς τρόπους. Παράλληλα όμως, με την συνδρομή του Άρη στον Τοξότη, το καλό κλίμα ενδέχεται να «σκιαστεί» από κάποιες αναταράξεις στον χώρο της εργασίας σου, επειδή όμως «σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει», αντιμετώπισε με χαμόγελο και… κατανόηση κάθε ακραία συμπεριφορά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, από την άλλη πλευρά όμως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου μπορεί να μην σου επιτρέψουν να απολαύσεις το πλεονέκτημά σου. Εδώ είναι που ισχύει το «η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη»!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει οικονομική άνεση ή μια πολυπόθητη βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο και γενικότερα να σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη. Παράλληλα όμως ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις τις διπλωματικές σου αρετές, προκειμένου να μην πάρει έκταση ένα «επεισόδιο» με ένα πρόσωπο που αγαπάς και νοιάζεσαι αλλά δεν έχει την δέουσα συμπεριφορά.
Ερωτικά
Η παρουσία σου δεν περνά διόλου απαρατήρητη και είσαι σε θέση να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου. Δεν θα αποφύγεις όμως και τα… κακά μιας ζηλόφθονης ή ανταγωνιστικής στάσης απέναντί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία επιδρά θετικά στην ψυχολογία σου, τόσο που να θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Κι έτσι είναι, την ίδια στιγμή όμως όμως, μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να σε ταράξει, παίρνοντας προς στιγμή μεγάλες διαστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, εσύ οφείλεις να δεις τι μπορείς να κάνεις άμεσα για να περιορίσεις την όποια ζημιά ή να φέρεις σε συνεννόηση τις «αντιμαχόμενες παρατάξεις».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να αξιοποιήσεις το συγκριτικό σου πλεονέκτημα, «κυκλοφορώντας» ή ταξιδεύοντας και από εκεί και ύστερα… ότι ήθελε προκύψει! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «στενή» θα υπάρξουν αντιδράσεις «βρέξει- χιονίσει».

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε
Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα