ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 5 Απριλίου

Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα για τα περισσότερα ζώδια, αλλά όχι και για τους περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας. Οικονομική κρίση, προσφυγικό και άλλα πολλά.

Πως όμως θα κυλήσουν τα ερωτικά και τα οικονομικά σας την την Τρίτη;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα προβλήματα που σε περιμένουν άμεσα αλλά και στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, ωθώντας σε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.
Ερωτικά
Από σήμερα ξεκινά ένα νέος κύκλος στην προσωπική σου ζωή και πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως «έχεις πέραση» και σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε μια «ευδιάκριτη» αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί η συνδρομή σου, ώστε να νιώσει καλύτερα ένας «δικός σου» άνθρωπος. Επιπλέον, φαίνεται ότι σε αυτήν τη φάση τα «πάρε-δώσε» με ομάδες ή συλλογικούς φορείς, μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.
Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας η προσωπική σου ζωή θα διανθιστεί με παρασκηνιακές καταστάσεις κι ίσως μπεις στον πειρασμό μιας «κρυφής» σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε θέλει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, αφού καλείσαι να δώσεις λύσεις ή διεξόδους σε πολυσύνθετα προβλήματα. Ίσως μάλιστα κάποιες βοήθειες στις οποίες υπολόγιζες να μην «σου κάτσουν» με συνέπεια να επιβαρυνθείς ακόμη περισσότερο σε χρόνο και κόπο.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση μάλλον είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ζητάς ή να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Αντίθετα όμως, μπορείς να ποντάρεις περισσότερα στις φιλικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την διάρκεια της οποίας θα διεκπεραιώσεις τις «φλέγουσες» υποθέσεις σου, εκμεταλλευόμενος/η την συμπάθεια ενός ισχυρού προσώπου προς το άτομό σου. Παράλληλα όμως η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να αναδείξει προβλήματα με συγγενείς ή γνωστούς.
Ερωτικά
Αν και οι ανταγωνισμοί δεν θα λείψουν, τελικά θα βρεις τον τρόπο να πάρεις αυτό που θέλεις, είτε ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είτε απλά για να διασφαλίσεις τα «κεκτημένα» σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε έντονα «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα προς στιγμή να πιστέψεις ότι έχασες οριστικά μια ευκαιρία ή προοπτική. Το συμπαντικό μήνυμα όμως είναι να απεμπλακείς από καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε σε φθείρει.
Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα κι ίσως απογοητευτείς από την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι οι συγκυρίες δεν ευνοούν μια νέα σχέση, όσο «αβανταδόρικη» κι αν δείχνει αρχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να σε «φορτώσει» με έξτρα ευθύνες ή υποχρεώσεις, ώστε να καλύψεις ανεπάρκειες ή αδυναμίες των άλλων. Με δεδομένο μάλιστα το ότι σε αυτήν την φάση οι συνεργασίες σου περνούν κρίση, θα ήταν λάθος να στηριχτείς σε μια τέτοια προοπτική. Ωστόσο, παρότι κάποια στιγμή μπορεί να «πήξεις» στα προβλήματα, έχεις τον τρόπο να πετύχεις το καλύτερο, χρησιμοποιώντας τις δικές σου δυνάμεις και μόνον.
Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να αποφασίσεις ανάμεσα σε αυτά που θέλεις κι εκείνα που σου ζητούν να κάνεις και σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν κινηθείς με γνώμονα τα πρώτα. Από εκεί και ύστερα, σε όποιον/α αρέσει!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact