ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 5 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις άτομα που διάκεινται ευνοϊκά στις προθέσεις ή τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συμφέρουσα συνεργασία. Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες καταστάσεις στην δουλειά σου αλλά και σε εντάσεις ή δυσκολίες με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι γύρω σου αυξάνονται και πληθύνονται τα πρόσωπα που βλέπουν θετικά την προοπτική να κάνουν «κάτι» μαζί σου. Η συνέχεια βέβαια θα εξαρτηθεί από σένα αλλά και τις δεσμεύσεις που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σου δημιουργήσει μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση, που ναι μεν μπορεί να σε οδηγήσει σε απίστευτα δημιουργικές διεξόδους, αλλά παράλληλα ίσως να διαταράξει τις σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σου δίνει το δικαίωμα να ξεκουραστείς από ευθύνες κι υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Αντί να επιμένεις σε μια κατάσταση που θα μπορούσε πολύ εύκολα «να σε πάρει από κάτω», είναι προτιμότερο να δώσεις προτεραιότητα σε ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου και δεν σου βάζει δύσκολα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, ικανή να σε αποσυντονίσει ή να «σε βγάλει από τα ρούχα σου». Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, βάζοντας τη λογική σου να δουλέψει κι αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις από μόνος/η σου, ζήτα την συνδρομή ενός ισχυρού παράγοντα, που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει.
Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, ορίζει την έναρξη μιας μάλλον «ζωηρής» περιόδου στα αισθηματικά σου, διανθισμένης με τις συγκινήσεις και το «πνεύμα περιπέτειας» που συνήθως αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου, κάτι που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θέλεις και πρέπει να κάνετε πράγματα από κοινού. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν το «κτίσιμο» μιας «φωλιάς» ικανής να φιλοξενήσει τα όνειρα και τον έρωτά σου. Ακόμη όμως κι αν δεν κινηθείς άμεσα προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται πως κάποιος/α άλλος/η, φροντίζει για… σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις ή αναγκαιότητες κι ίσως προς στιγμήν να βρεθείς κάτω από μεγάλη πίεση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη από τον Κριό σε καλεί να «ξεσκάσεις» και να ψυχαγωγηθείς.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, θα βρεις αυτό που ζητάς, αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Μπορεί όμως το «ευτυχές συμβάν» να έρθει κι ύστερα από μια «πικάντικη» τηλεφωνική ή διαδικτυακή επικοινωνία.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να προκύψουν καταστάσεις δύσκολες ως προς την αντιμετώπισή τους. Παράλληλα όμως φαίνεται να έχεις τις απαιτούμενες βοήθειες από τρίτους. Επιπλέον, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό ενδέχεται να συνδυαστεί με μια μικρή οικονομική επιτυχία.
Ερωτικά
Η συναισθηματική σου αστάθεια μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, αν καταφέρεις να μην εκτεθείς άμεσα, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact