ΖΩΔΙΑ

Πες μου τι ΖΩΔΙΟ είναι να σου πω τι το κάνει πραγματικά ευτυχισμένο!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ Το κυνήγι της γνώσης! Η εμπειρία για την εμπειρία. Η ελευθερία, τα ταξίδια, οι φιλοσοφικές και θεοσοφικές του αναζητήσεις… Ο Τοξότης, ένας ενήλικας που ένα μεγάλο μέρος του εαυτού του δεν ενηλικιώθηκε ποτέ, ξέρει να απολαμβάνει το τώρα, να χαίρεται σαν μικρό παιδί, να πειραματίζεται, χωρίς πολλές φορές να ξέρει τι σημαίνει φόβος… Το να είναι και να νιώθει ελεύθερος, να κάνει ό, τι θέλει, και όποτε το θέλει, είναι το βασικό του ζητούμενο! Βασικά, ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να νιώσει πραγματικά ευτυχισμένος εύκολα και με οτιδήποτε. Αυτή η αισιοδοξία και το κέφι του για ζωή είναι και τα μεγαλύτερα μυστικά του στην κατάκτηση της ευτυχίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Για έναν γνήσιο Αιγόκερω, αυτό που μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο ή όπως τουλάχιστον εκείνος εννοεί την ευτυχία, είναι η προσωπική δημιουργία και κυρίως σε υλικό επίπεδο. Θα έλεγε κάποιος πως η αυτοαναγνώρισή του, μέσα από τις υλικές του κατακτήσεις και επιτυχίες, είναι το σημείο που αρχίζει να νιώθει τι σημαίνει ασφάλεια και άρα να είναι ευτυχισμένος! Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να φτιάξει τη δική του οικογένεια. Τότε μπορεί να νιώσει πραγματικά ολοκληρωμένος και επιτυχημένος στη ζωή του. Το να προχωρεί η ζωή του έτσι όπως εκείνος τα έχει σχεδιάσει, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να ελίσσεται, παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχική του ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η κοινωνική προσφορά, ο έρωτας, η ανεμελιά, η ελευθερία, η αποδοχή από τους άλλους, είναι τα βασικά μυστικά για να νιώσει ευτυχισμένος ένας Υδροχόος. Το να μη βαριέται και να έχει να ασχολείται με πράγματα δημιουργικά, που όμως δεν αφορούν μόνο εκείνον, αλλά έχουν και θετική επίδραση στις ζωές των άλλων, τον κάνουν να νιώθει ότι βρήκε το σκοπό και το νόημα της ζωής του. Στην πραγματικότητα, ψάχνει πάντα για μία πυξίδα, άπαξ και νιώσει ότι βρήκε το σωστό προσανατολισμό του και την αποστολή της ζωής του, μπορεί πια να νιώσει πραγματικά πλήρης… μέχρι τουλάχιστον να τα αναθεωρήσει και πάλι!

ΙΧΘΥΣ Έρωτας, προσφορά στους συνανθρώπους του, ρομαντισμός…. Ένας Ιχθύς, πάνω απ’ όλα, χρειάζεται να είναι ερωτευμένος για να μπορέσει να κάνει τις ανάλογες υπερβάσεις του και να περάσει στα επόμενα στάδια κατακτήσεων! Τον έλκουν θέματα που σχετίζονται με τη μεταφυσική, τη θρησκεία, τις τέχνες. Όταν είναι καλά στην ερωτική του ζωή, νιώθει και σχεδόν είναι ικανός να κατακτήσει τον κόσμο όλο! Μικρά πράγματα μπορεί να του ρίξουν το ηθικό, αλλά επίσης και μικρές λεπτομέρειες μπορούν να τον κάνουν να ξανασηκωθεί «από τα πατώματα» και να ατενίσει τη ζωή ως νέος κατακτητής!

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact