Advertisement

Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι μισεί και τι απεχθάνεται στις γυναίκες!!!

Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι μισεί και τι απεχθάνεται στις γυναίκες!!!
Advertisement

Τι δεν αντέχουν οι άντρες του ζωδιακού σε μια γυναίκα; Τι είναι αυτό που θα απωθήσει έναν άντρα σε μία γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό του;

Το τι ελκύει την προσοχή και το θαυμασμό των αντρών, το έχουμε αναλύσει διεξοδικά. Σε αυτή τη φάση όμως, θα δούμε το νόμισμα από την άλλη πλευρά. Ποια είναι, δηλαδή, τα πιο απωθητικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, για κάθε ζωδιακό τύπο άντρα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, αν και στην αρχή μπορεί να γοητευτεί από μια τρυφερή και χαριτωμένη ύπαρξη, αν στην πορεία δεν δείξει και άλλα σημάδια μιας έντονης προσωπικότητας, γρήγορα θα βαρεθεί και θα αποχωρήσει. Στην πραγματικότητα, θέλει μία γυναίκα να του βάλει τα «δυο πόδια σ” ένα παπούτσι». Επίσης, αν η σύντροφός του δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του για οποιονδήποτε νέο στόχο σκοπεύει να κυνηγήσει στη ζωή του, θα προβληματιστεί ιδιαίτερα, κι όταν ένας Κριός αρχίζει να προβληματίζεται… τα πράγματα δεν πάνε καθόλου, μα καθόλου καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα που θα τολμήσει να μιλήσει μπροστά του για shopping therapy και για άλλες περιττές -κατά τα γούστα του- σπατάλες, έχει χάσει το παιχνίδι από την αρχή. Επίσης, γυναίκα που δεν ξέρει να βράσει ούτε ένα αυγό ή να είναι πρακτική σε κάποια βασικά θέματα της καθημερινότητας, δεν έχει θέση στο πλευρό του. Καλά, δεν το συζητάμε να τολμήσει κάποια να τον πιέσει στο να πάρει μια απόφαση, γιατί αν εκείνος δεν είναι απόλυτα σίγουρος για την κατεύθυνση που θέλει να βαδίσει… «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Κι αν πραγματικά θέλετε να τον κάνετε να ξενερώσει, δοκιμάστε να του πείτε ένα ψέμα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασάφειες και αφηρημένες κουβέντες τον εκνευρίζουν. Όπως, επίσης, αυτό που πραγματικά θα ήταν εφιαλτικό για εκείνον, είναι να βρίσκεται με κάποιον και να μην υπάρχει κάτι να συζητήσει μαζί του. Ο διάλογος και η λεκτική επικοινωνία είναι το παν για εκείνον και ο λόγος που μπορεί να ερωτευτεί ή να γυρίσει την πλάτη σε κάποιον. Απεχθάνεται τους αναβλητικούς και οκνούς ανθρώπους, καθώς κι εκείνους που δεν λένε να μάθουν από τα λάθη τους. Φυσικά, δεν το συζητάμε καν να τολμήσει κάποιος να του κάνει συνεχώς έλεγχο για το που βρίσκεται, με ποιους και το τι κάνει..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να αδιαφορεί η σύντροφός του ή να ξεχνάει σημαντικές επετείους, γιορτές, γενέθλια… το παίρνει πολύ προσωπικά και το μεταφράζει ως απόρριψη στο πρόσωπό του. Φυσικά, μη διανοηθείτε να του πείτε ποτέ κάτι αρνητικό για την οικογένειά του και δη για τη μαμά του, κοινώς… «την έχετε βάψει».  Άλλα πράγματα που μπορεί να τον απωθήσουν, είναι να νιώθει ότι δεν είναι η βασική προτεραιότητα στη ζωή σας και δεν είστε πάντα απίκο όταν σας χρειάζεται. Επίσης, αν δεν του εκφράζετε την αναγνώριση και την επιβράβευσή σας για κάτι που πέτυχε ή τον πιέζετε να γίνει περισσότερο εξωστρεφής στις κοινωνικές σας συναναστροφές, απ” ό, τι είναι.

ΛΕΩΝ

Το να νιώθει ότι η σύντροφός του τον αγνοεί ή δεν του δείχνει συχνά το ενδιαφέρον και το θαυμασμό της, τον ξενερώνει εντελώς. Φυσικά, δεν ανέχεται το ψέμα και την κοροϊδία. Το να μην τον υποστηρίζει η σύντροφός του σε καινούρια του σχέδια ή να μη συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του, το βρίσκει εξίσου εκνευριστικό. Δεν αντέχει την γκρίνια, τη μιζέρια και την αρνητικότητα σε έναν άνθρωπο. Απεχθάνεται τους καχύποπτους και πονηρούς και φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται στο να μην του εμπνέει κάποιος εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν μπορεί τους ανθρώπους που δημιουργούν γύρω τους θόρυβο, όπου κι αν βρίσκονται. Δεν ανέχεται τους χύμα και ανοργάνωτους, εκείνους που δεν προσέχουν την εμφάνισή τους ή την προσωπική τους υγιεινή. Κάτι που πραγματικά θα τον εκνευρίσει εξαιρετικά, είναι να μπει κάποιος στον προσωπικό του χώρο και να αλλάξει θέση στα πράγματά του ή να μη σεβαστεί κάποιες ιδιαιτερότητες που έχει, π.χ. με τη διατροφή του. Επίσης, όταν έχει κανονίσει κάτι να κάνει και προσπαθείτε να τον πείσετε να αλλάξει το πρόγραμμά του. Φυσικά, δεν το συζητάμε καν να έρθει στον προσωπικό σας χώρο και να τον βρει βρώμικο και ακατάστατο…

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορεί τους ανθρώπους που μιλούν με άσχημο τρόπο ή που είναι φωνακλάδες. Δεν του αρέσει να τον πιέζουν να πάρει μια απόφαση ή να αλλάξει κάτι από τον τρόπο ζωής του. Βασικά, δεν θέλει να του βάζουν δύσκολα διλλήματα και να του δυσκολεύουν τη ζωή. Δεν ανέχεται εύκολα την κριτική και επειδή πολλές φορές δεν εκφράζει την πραγματική του άποψη για κάτι, προκειμένου να μη δημιουργηθούν ρήξεις, νιώθει ότι καταπιέζεται και μπορεί με μια ασήμαντη αφορμή, να τα τινάξει όλα  στον αέρα. Δεν μπορεί τους κλειστούς και μυστικοπαθείς ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απεχθάνεται τους ανθρώπους που δεν του εμπνέουν εμπιστοσύνη και που γίνονται αδιάκριτοι με τις ερωτήσεις τους. Όσο κι αν εκείνος θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τους άλλους, δεν ισχύει το ίδιο όταν πρόκειται για τον εαυτό του. Φυσικά, το ψέμα είναι κόκκινο πανί και δεν το συγχωρεί σχεδόν ποτέ. Δεν αντέχει τη γυναίκα που το παίζει άντρας ή που δεν ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της. Δεν θέλει να του υποδεικνύει κανείς το τι πρέπει ή όχι να κάνει. Όσο κι αν αγαπά κάποιον άνθρωπο, έχει πάντα ανάγκη από τον προσωπικό του χρόνο και χώρο, δεν ανέχεται, λοιπόν, σε τέτοιου είδους στιγμές, τους απροσκάλεστους εισβολείς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα