ΖΩΔΙΑ

Τι ζώδιο είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο; Τι πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ο επόμενος;

Η λίστα των πλουσίων του Forbes…

Ποιό είναι το πιο συχνό; Πόσες πιθανότητες έχεις να μπεις στην επόμενη λίστα του Forbes; Ποιό ζώδιο είναι στην κορυφή και ποιο είναι τελευταίο και καταϊδρωμένο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – 7Ο
Οι Καρκίνοι είναι πιστοί, επίμονοι, πειστικοί και με μεγάλη φαντασία. Μπορούν όμως να γίνουν καχύποπτοι, χειριστικοί και ανασφαλείς. Μόλις πέντε δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Μερικοί από τους πιο γνωστούς είναι ο ιδρυτής της Tesla Motors και CEO Elon Musk, με περιουσία 12 δισ. δολ., η κληρονόμος της Heineken Charlene de Carvalho-Heineken με 11,6 δισ. δολ. και ο συνιδρυτής της HCL Shiv Nadar, με 11,4 δισ. δολ.

ΔΙΔΥΜΟΙ – 6Ο
Οι Δίδυμοι έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν γρήγορα και να ανταλλάσουν ιδέες. Είναι επίσης πολύ περίεργοι και προσαρμόζονται εύκολα σε νέες καταστάσεις. Ωστόσο μπορεί να φανούν αναποφάσιστοι, ασυνεπείς και νευρικοί. Έξι είναι οι δισεκατομμυριούχοι Δίδυμοι στη λίστα με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Πρόκειται μεταξύ άλλων για τον πρόεδρο της Thomson Reuters, David Thomson, με περιουσία 25, δισ. δολ, τον κληρονόμο της Walmart, Jim Walton, με 40,6 δισ. δολ. και τον μεγιστάνα των επιχειρήσεων Len Blavatnik με περιουσία 20,2 δισ. δολ.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΕΠΙΣΗΣ 6Ο
Οι Τοξότες θεωρούνται γενναιόδωροι, ιδεαλιστές και έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Δυστυχώς, καμιά φορά δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν, λένε πράγματα χωρίς να σκεφτούν και είναι αρκετά ανυπόμονοι. Υπάρχουν έξι δισεκατομμυριούχοι Τοξότες, όπως η CEO της Fidelity Investments Abigail Johnson, με περιουσία 13,4 δισ. δολ., ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, με 13,2 δισ. δολ. και η μεγάλη κυρία των media Anne Cox Chambers, με αξία 17 δισ. δολ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – 5Ο
Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι, πειθαρχημένοι και θεωρούνται αναγνωρισμένοι ηγέτες. Παρόλα αυτά δεν συγχωρούν εύκολα και κάποιες φορές νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Υπάρχουν επτά δισεκατομμυριούχοι Αιγόκεροι όπως ο ιδρυτής και CEO της Amazon Jeff Bezos με περιουσία 34,8 δισ. δολ., ο Ρώσος επιχειρηματίας Vladimir Potanin, με 15,4 δισ. δολ και ο πρόεδρος της Samsung, Lee Kun-Hee με περιουσία 11,3 δισ. δολ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΕΠΙΣΗΣ 5Ο
Οι Παρθένοι έχουν πολλά καλά χαρακτηριστικά τα οποία θα τους βοηθούσαν να είναι πετυχημένοι. Λέγεται ότι είναι πιστοί, πρακτικοί, αναλυτικοί και εργατικοί. Ωστόσο, μπορεί κάποιες φορές να γίνουν επικριτικοί, να ανησυχούν υπερβολικά και να εργάζονται ακατάπαυστα χωρίς να διασκεδάζουν. Επτά δισεκατομμυριούχοι είναι Παρθένοι όπως ο μεγιστάνας Warren Buffett, με περιουσία 72,7 δισ. δολ, ο πρόεδρος του Ομίλου Alibaba, Jack Ma, με 22,7 δισ. δολ. και ο Jorge Paulo Lemann με 25 δισ. δολ.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact