ΖΩΔΙΑ

Πες μου το ζώδιο σου, να σου πω πώς θα περάσεις καλά!

Κριέ, ναι ξέρω δεν έχεις ελεύθερο χρόνο γιατί κυνηγάς την καριέρα σου. Όταν, όμως, έχεις, φροντίζεις να τον περνάς οργανώνοντας τι θα κάνετε με την παρέα σου. Δεν σε ενδιαφέρει τόσο το που θα πάτε όσο το ποιος θα το οργανώσει.

Ο καθένας με τα βίτσια του!

Ταύρε, όταν κάποιος σου προτείνει να βγείτε πρέπει να καταλάβει ότι για εσένα έξοδος σημαίνει φαγητό! Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο! Έτσι διασκεδάζεις, και στο τσακίρ κέφι φτάνεις όταν απλά έχεις σκάσει από το φαγητό. Μας ανέβασες τη χοληστερίνη!

Διαβάστε ακόμα:

Η Μίνα Αρναούτη «ξυπνάει» αργά… αλλά σταθερά!

Δίδυμε, είσαι τύπος που άλλα θες τη μία και άλλα θες την άλλη, οπότε είναι δύσκολο ακόμα και για τους φίλους σου να πιάσουν τον παλμό σου. Το καλύτερο θα ήταν να σε αφήσουν να πάρεις την ευθύνη εσύ κι αν στο τέλος καταλήξετε όλοι σπίτια σας, μην ξαφνιαστείτε!

Καρκίνε, για εσένα έξοδος σημαίνει «καιρός για δύο». Είσαι ρομαντική γυναίκα και το υπερασπίζεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Χαμηλός φωτισμός, ένα ποτήρι κρασί, ο σύντροφός σου και ήδη πετάς στον έβδομο ουρανό! Άντε να σε κατεβάσουμε μετά.

Λέοντα, όταν μιλάμε για διασκέδαση δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε σκεφτούμε. Είσαι η ψυχή της παρέας και για εσένα διασκέδαση σημαίνει κέφι, χορός και νταβαντούρι! Αν ποτέ κανείς σε βρει στο σπίτι, δεν θα είναι από μελαγχολία αλλά επειδή έχεις μείνει ταπί.

Παρθένε, δεν τρελαίνεσαι στην ιδέα του έξω. Θες συγκεκριμένες προδιαγραφές για να πας σε ένα μαγαζί, ο καιρός να είναι της αρεσκείας σου και άμα σου καταθέσουμε και κανένα report για να το μελετήσεις το θέμα πιο αναλυτικά, δεν θα ‘χες πρόβλημα.

Ζυγέ, το διασκεδάζεις απίστευτα να κανονίζεις εξόδους. Δεν σε ενδιαφέρει τόσο το μέρος ή με ποιους θα βγεις. Αυτό που στην πραγματικότητα σε ενδιαφέρει είναι οι ώρες που θα ξοδέψεις για τον καλλωπισμό σου. Όλα τα άλλα, σου περνάνε αδιάφορα.

Σκορπιέ, είσαι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια και αυτό φαίνεται ακόμα και στον τρόπο που διασκεδάζεις. Αν πραγματικά θες να περάσεις καλά, τότε υπάρχει ένας και μόνο τρόπος για να το πετύχεις. Το σεξ! Ξεκάθαρα πράγματα!

Τοξότη, στο δικό σου μυαλό η διασκέδαση είναι ένα μεγάλο φιλοσοφικό ερώτημα. Θα πρέπει πρώτα να το συζητήσεις, να ελέγξεις όλες τις πιθανές παραμέτρους και όταν βεβαιωθείς ότι όλα πάνε όπως τα θες, μπορεί και να βγεις. Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο!

Αιγόκερε, τι πάω να σου περιγράψω τώρα; Η δουλειά για εσένα είναι το οξυγόνο σου και τις περισσότερες φορές είναι ο τρόπος για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί συνεργάτες σου στη δουλειά είναι και φίλοι σου.

Υδροχόε, είσαι από τα πιο ιδιαίτερα ζώδια. Διασκεδάζεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Εκεί που θα σε δούμε το Σάββατο να τα σπας στα μπουζούκια, εκεί θα σε δούμε τη Δευτέρα να κάνεις διαλογισμό και να το ευχαριστιέσαι τρελά. Τι να πω;

Ιχθύ, για εσένα η διασκέδαση είναι ξεκάθαρη. Το μόνο που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά είναι λίγα και αγαπημένα άτομα. Το μέρος έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί για εσένα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Συναισθηματικό μου, κορίτσι!

Διαβάστε ακόμα:

Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε η «Αχίλλειος πτέρνα» του καρκίνου!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact